Bel ons:

Openingstijden:

Ma – Vr: 07:30 – 19:00

Openingstijden:

Ma t/m Vr:  07:30 – 19:00

Hulpvraag

Huilbaby

Wat doen met een huilbaby?

Uw kleintje is waarschijnlijk het meest waardevolle in uw leven. Onze fysiotherapeuten zijn zeer ervaren met het behandelen van huilbaby’s. Uw baby is bij onze fysiotherapeuten altijd in veilige en vertrouwde handen.

Alle baby’s huilen regelmatig. Middels huilen kan een baby zich uiten. Het is een manier om contact te maken met de ouders. Door het huilen reageert een ouder op de baby (vaak bezorgd). Echter kan de mate waarin ze huilen, de tijdsduur, en de intensiteit wel verschillen per baby. Meestal daalt het aantal uren huilen vanzelf na enkele maanden. 

We spreken van een huilbaby als het kind minimaal 3 uur per dag, 3 dagen per week gedurende minstens 3 weken zonder aanwijsbare reden extreem veel huilt. Het huilen is vaak een gevolg van pijnlijke en geblokkeerde nekgewrichtjes. Deze klachten kunnen wij met specifieke behandelingen verhelpen.

Is van bovenstaande sprake bij uw baby? Twijfelt u? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Samen onderzoeken we de aard van de klachten en maken een behandelplan specifiek voor uw baby. Ook geven wij tips en adviezen wat u thuis kunt doen om uw kindje zich weer zo snel mogelijk lekker te laten voelen.

“Door middel van persoonlijke aandacht, een lach en goede samenwerking gaan we voor het best haalbare resultaat!”

- Sjoerd Janssen, algemeen fysiotherapeut

Bekijk ook een van onze andere
veel voorkomende hulpvragen