Bel ons:

Openingstijden:

Ma – Vr: 07:30 – 19:00

Openingstijden:

Ma t/m Vr:  07:30 – 19:00

Wij gaan voor een
lekker-in-je-vel-gevoel
voor héél Midden-Limburg

Fysiotherapie Midden-Limburg is dé fysiopraktijk waar u terecht kunt met al uw hulpvragen. Vanuit een multidisciplinaire aanpak gaan we samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij uw situatie past. Wij onderzoeken en behandelen alle hulpvragen - van eenvoudig tot complex - waarbij wij u als persoon altijd centraal stellen.

Met onze vijf locaties in de regio Midden-Limburg zijn we altijd dicht bij u in de buurt. Elke locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, fiets, auto of lopend. Bij iedere locatie kunt u dichtbij gratis parkeren.

Heeft u een hulpvraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren en begeleiden u zowel voor, tijdens en na het behandeltraject. Bij ons bent u in veilige en ervaren handen. Wij zorgen er voor dat u weer zo snel mogelijk dat lekker-in-je-vel-gevoel heeft!

Voor elke hulpvraag
een specialist

Voor elke hulpvraag
een specialist

Onze specialisten kijken breder dan naar enkel uw hulpvraag. Wij kijken juist ook naar u als persoon en uw specifieke eisen, wensen en verwachtingen. Vanuit deze brede blik bieden wij een persoonlijke oplossing op maat. Zo kan het voorkomen dat er meerdere specialisten van verschillende disciplines met u een traject ingaan. Alles om u weer een lekker-in-je-vel gevoel te bezorgen!